Smartwax

Wassen

SmartCarwash is een premium wash en wax shampoo inéén; is hard voor vuil en zacht voor wax. De aangekoekte en ingevreten verontreinigingen (bijvoorbeeld de hardnekkige insectenresten) die na een wasbeurt blijven zitten, kunnen eenvoudig en veilig worden verwijderd met SmartClay. Hierbij wordt de SmartDetail gebruikt als soort ‘smeermiddel’; spuit deze op het lakoppervlak, wrijf hierover met de SmartClay en vervolgens worden de verontreinigingen in de klei opgenomen.

Polijsten

Een zacht opschurend polijstmiddel om lak te ontdoen van onvolkomenheden als verontreinigingen, krassen en schampbeschadigingen. Het haalt kleur(pigmentatie) weer op en brengt de glans weer terug. SmartPolish kan zowel met de hand als machinaal worden aangebracht.

Beschermen

SmartWax polijst, glanst en beschermt in één behandeling en kan zowel handmatig als machinaal worden aangebracht. Smartwax is een 100% pure carnaubawax aangevuld met non-stick toevoegingen zodat verontreinigingen en vuil, insecten, vogelpoep en hard(kalk) water zich niet op de lak kunnen hechten.

De SmartSealant kan zowel in plaats van of als aanvulling op de SmartWax gebruikt worden. Deze sealant is heel gemakkelijk en snel aan te brengen. Het verzegelt de lak met een beschermende laag en voegt glans en diepte toe.

All-in-one

SmartOne is een waterloze carwash, wax en verzegeling in één. De spray verkapselt het vuil en de verontreinigingen in een smeermiddel welke eenvoudig met een microfiber doek worden opgenomen. De lichte carnauba wax nevel hoeft vervolgens alleen nog maar opgepoetst te worden om een perfecte glans te verkrijgen.

Andere Smartwax producten

De eerdergenoemde SmartDetail is een spraywax, welke op verschillende manier gebruikt kan worden 1) na het wassen om gladheid en extra glans aan te brengen, 2) tussen de waxbehandelingen om lichten stof, vingerafdrukken, waterdruppels en andere verontreinigingen te verwijderen en 3) als oppervlaktevloeistof in combinatie met de Smartwax klei.

Blue-B-Gone is samengesteld voor het herstellen van de heldere glans van metalen, chromen, koperen, aluminium of RVS motoronderdelen. Het reinigt, polijst, haalt de metaalglans op en beschermt.

Rimwax reinigt, glanst en beschermt de velgen. De samenstelling helpt om te weren tegen inwerking van remstof, kettingvet en wegverontreinigingen.

SmartLeather is ontwikkeld voor het reinigen, conditioneren en preventief onderhouden van leder. Het is niet vettig of glad; na het aanbrengen verwerkt het snel en voelbaar droog.